تالياتلي پنيردار با كلم بروكلي و ژامبون
مواد لازم
كلم بروكلي 115 گرم
ژامبون مرغ 50 گرم
پنير چدار 50 گرم
شير 1 و4/1 فنجان(300 ميلي ليتر
تالياتلي 50 گرم
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
كلم بروكلي ها را شسته به صورت گلچه هاي كوچك در مي آوريم.ساقه هاي آنها را هم خرد ميكنيم وپنير چدار را نيز رنده ميكنيم
شير را در شيرجوش ريخته وآن را جوش مي آوريم سپس تالياتلي ها را به آن اضافه ميكنيم وميگذاريم 5دقيقه با در باز و به آرامي بجوشند. كلم ها را به شير اضافه كرده وميگذاريم به مدت 10 دقيقه بپزد تا كاملا نرم شوند. ژامبون،پنير ونمك را به كلم وتالياتلي اضافه كنيد وخوب بهم بزنيد تا پنير كاملا آب شود
در آخر كمي جعفري خرد شده روي آن بريزيد و نوش جان كنيد
كلم بروكلي 115 گرم
ژامبون مرغ 50 گرم
پنير چدار 50 گرم
شير 1 و4/1 فنجان(300 ميلي ليتر
تالياتلي 50 گرم
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
كلم بروكلي ها را شسته به صورت گلچه هاي كوچك در مي آوريم.ساقه هاي آنها را هم خرد ميكنيم وپنير چدار را نيز رنده ميكنيم
شير را در شيرجوش ريخته وآن را جوش مي آوريم سپس تالياتلي ها را به آن اضافه ميكنيم وميگذاريم 5دقيقه با در باز و به آرامي بجوشند. كلم ها را به شير اضافه كرده وميگذاريم به مدت 10 دقيقه بپزد تا كاملا نرم شوند. ژامبون،پنير ونمك را به كلم وتالياتلي اضافه كنيد وخوب بهم بزنيد تا پنير كاملا آب شود
در آخر كمي جعفري خرد شده روي آن بريزيد و نوش جان كنيد
1 Comments:
in taliateli chichili ? in chie ;)
Post a Comment
<< Home