My Photo
Name:
Location: Tehran, Iran

Tuesday, September 26, 2006

تالياتلي پنيردار با كلم بروكلي و ژامبون

مواد لازم

كلم بروكلي 115 گرم
ژامبون مرغ 50 گرم
پنير چدار 50 گرم
شير 1 و4/1 فنجان(300 ميلي ليتر
تالياتلي 50 گرم
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه

كلم بروكلي ها را شسته به صورت گلچه هاي كوچك در مي آوريم.ساقه هاي آنها را هم خرد ميكنيم وپنير چدار را نيز رنده ميكنيم
شير را در شيرجوش ريخته وآن را جوش مي آوريم سپس تالياتلي ها را به آن اضافه ميكنيم وميگذاريم 5دقيقه با در باز و به آرامي بجوشند. كلم ها را به شير اضافه كرده وميگذاريم به مدت 10 دقيقه بپزد تا كاملا نرم شوند. ژامبون،پنير ونمك را به كلم وتالياتلي اضافه كنيد وخوب بهم بزنيد تا پنير كاملا آب شود
در آخر كمي جعفري خرد شده روي آن بريزيد و نوش جان كنيد

1 Comments:

Blogger mayra said...

in taliateli chichili ? in chie ;)

5:59 AM  

Post a Comment

<< Home