كيك هويج
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد 5/1 پيمانه
شكر 1 پيمانه
روغن يا كره آب شده 1 پيمانه
وانيل ربع قاشق مربا خوري
بيكينگ پودر نصف قاشق مرباخوري
هويج رنده شده 2 الي 3 پيمانه
پودر كاكائو 1 قاشق مربا خوري
دارچين 2 قاشق غذا خوري
گردو پودر شده 2 الي3 قاشق غذا خوري
نمك نوك قاشق چايخوري
طرز تهيه
تخم مرغ و شكرو وانيل را با همزن آنقدر ميزنيم تا سفيد شود و پف كند. بعد كره يا روغن را اضافه كرده كمي با سرعت كم ميزنيم تا مخلوط شود سپس بيكينگ پودر و دارچين و پودر كاكائو و نمك را با آرد مخلوط كرده و كم كم اظافه ميكنيم و به آرامي هم ميزنيم تا آنها هم مخلوط شوند
در آخر هويج و گردو را اضافه ميكنيم و با قاشق مخلوط ميكنيم
مواد مخلوط را در ظرف مخصوص كيك كه از قبل كمي چرب كرده و درفر گذاشته ايم ميريزيم ودر فر با درجه حرارت 270 درجه به مدت 30 دقيقه ميگذاريم
0 Comments:
Post a Comment
<< Home