My Photo
Name:
Location: Tehran, Iran

Tuesday, November 21, 2006

كوفته چاشني دار

مواد لازم

گوشت چرخ كرده 300 گرم
لپه 1 پيمانه
پياز 3 عدد متوسط
فلفل،نمك،زردچوبه،دارچين،زعفران دلخواه
مواد داخل كوفته
آلو
خرما
تخم مرغ پخته
زرشك سرخ شده با شكر وزعفران
طرز تهيه
لپه را با 2ليوان آب وفلفل وزردچوبه پخته
1 عدد پياز را به همراه فلفل وزردچوبه ودارچين سرخ ميكنيم.لپه را به همراه گوشت چرخ ميكنيم و1 عدد پياز را داخل آن ورز مي دهيم و نمك و فلفل وزردچوبه ودارچين را هم اضافه ميكنيم.( اگر مايه شل بود مقداري آرد نخدچي به آن اضافه ميكنيم ولي اگر سفت بود 1 تخم مرغ به آن اضافه ميكنيم
از مخلوط به دست آمده گلوله هايي به اندازه نارنگي درست ميكنيم ، به دلخواه آلو، خرما، تخم مرغ، گردو يا زرشك ) به همراه پياز داغ وكمي شكر ميگذاريم. سپس آنرا گرد كرده ودر روغن سرخ ميكنيم
در ظرفي ديگر 2 ليوان آب + 3/1 پيمانه سركه +فلفل وزردچوبه وزعفران و به ازاي هر كوفته 1 قاشق غذا خوري شكر ميجوشانيم. سپس كوفته ها را يكي يكي در ان مياندازيم و بقيه پازداغها را به آن اضافه ميكنيم. ميتوانيم در آب آن آلو، زرشك يا خرما بياندازيم
بعد از يك ربع جوشيدن درب آن را نيمه باز ميگذاريم بعد از يك ربع ديگر غذا اماده است

1 Comments:

Blogger Alireza said...

update nakardi;D

6:47 AM  

Post a Comment

<< Home